Hem
Bli medlem
Logga in
Prov Prov Prov
MC-Resan
Vägmärkesspelet
Körkortsteori
Vägen till MC-kortet
Vägmärken
Presentkort

Om iKörkortMC.se

iKörkortMC.se är en av Sveriges ledande onlineutbildningar för dig som ska ta MC-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika MC-teorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i vårt teorispel MC-Resan.

Som medlem på iKörkortMC.se får du bland annat full tillgång till 1 300 körkortsfrågor för MC med massor av bilder och videor på riktiga trafiksituationer, fem olika typer av prov samt spelläget MC-Resan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkortMC.se är webbversionen av vår app iKörkort MC. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2011 och har fått över 3 000 femstjärniga betyg. Appen har hjälpt tiotusentals personer att ta MC-kort, fått toppbetyg av MCM och hojen.nu samt blivit omskriven i bland annat Bike och DN Motor.

Vi skapade webbversionen eftersom att det fanns en stor efterfrågan på en lösning som inte låste användaren till en viss typ av enhet. Med ett konto på iKörkortMC.se går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi arbetar löpande med att utveckla och förbättra vår tjänst och har som mål att vår utbildning ska vara det självklara valet för alla som ska ta MC-kort!