Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
GRATISPROV
VÄGEN TILL MC-KORTET
KÖRKORTSTEORI
VÄGMÄRKEN

Om iKörkortMC.se

iKörkortMC.se är Sveriges första utbildningsplattform för alla som ska ta mc-körkort. Här kan du läsa en lättläst sammanfattning av både den fordonsspecifika mc-teorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, guidas genom alla stegen fram till ditt mc-kort samt göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar.

Som medlem på iKörkortMC.se får du bland annat full tillgång till 1 200 mc- och grundteorifrågor med tydliga förklaringar, möjligheten att göra snabba övningsprov eller egna prov där du väljer alla provinställningar själv samt till utförlig provstatistik.

iKörkortMC.se är webbversionen av vår app iKörkort MC. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2011 och har fått över 800 kundbetyg med ett snitt på 4,5/5. Appen har hjälpt tiotusentals personer att ta mc-kort, fått toppbetyg av MCM och hojen.nu samt blivit omskriven i bland annat Bike och DN Motor.

Vi skapade webbversionen eftersom vi märkte att det fanns en stor efterfrågan på en lösning som inte låste användaren till en viss typ av enhet. Med ett konto på iKörkortMC.se går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi kommer att fortsätta utveckla och förbättra iKörkortMC.se och har som mål att göra iKörkortMC.se till de självklara valet för alla som ska ta mc-kort!