Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
MC-RESAN
VÄGEN TILL MC-KORTET
KÖRKORTSTEORI
Prov PROV Prov
VÄGMÄRKEN
PRESENTKORT

Om iKörkortMC.se

iKörkortMC.se är Sveriges största utbildningsplattform för alla som ska ta MC-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika MC-teorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i vårt teorispel MC-Resan.

Som medlem på iKörkortMC.se får du bland annat full tillgång till 1 300 körkortsfrågor för MC med massor av bilder och videos på riktiga trafiksituationer, fyra olika typer av prov samt spelläget MC-Resan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkortMC.se är webbversionen av vår app iKörkort MC. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2011 och har fått över 3 000 femstjärniga betyg. Appen har hjälpt tiotusentals personer att ta MC-kort, fått toppbetyg av MCM och hojen.nu samt blivit omskriven i bland annat Bike och DN Motor.

Vi skapade webbversionen eftersom att det fanns en stor efterfrågan på en lösning som inte låste användaren till en viss typ av enhet. Med ett konto på iKörkortMC.se går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra iKörkortMC.se och har som mål att vår utbildningsplattform ska fortsätta att vara det självklara valet för alla som ska ta MC-kort!