Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
MC-RESAN
VÄGEN TILL MC-KORTET
KÖRKORTSTEORI
Prov PROV Prov
VÄGMÄRKEN
PRESENTKORT

Om iKörkortMC.se

iKörkortMC.se är Sveriges första utbildningsplattform för alla som ska ta MC-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika MC-teorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i MC-Resan.

Som medlem på iKörkortMC.se får du bland annat full tillgång till 1 200 MC- och grundteorifrågor med tydliga förklaringar, fyra olika typer av prov samt spelläget MC-Resan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkortMC.se är webbversionen av vår app iKörkort MC. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2011 och har fått över 800 kundbetyg med ett snitt på 4,5/5. Appen har hjälpt tiotusentals personer att ta MC-kort, fått toppbetyg av MCM och hojen.nu samt blivit omskriven i bland annat Bike och DN Motor.

Vi skapade webbversionen eftersom vi märkte att det fanns en stor efterfrågan på en lösning som inte låste användaren till en viss typ av enhet. Med ett konto på iKörkortMC.se går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi kommer att fortsätta utveckla och förbättra iKörkortMC.se och har som mål att göra iKörkortMC.se till de självklara valet för alla som ska ta MC-kort!