Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
MC-RESAN
VÄGEN TILL MC-KORTET
KÖRKORTSTEORI
Prov PROV Prov
VÄGMÄRKEN
PRESENTKORT

Våra andra tjänster

Här kan du läsa mer om våra andra utbildningstjänster.

iKörkort.nu

iKörkort.nu är Sveriges bästa utbildningsplattform för alla som ska ta B-körkort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av hela körkortsteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i Körkortsresan.

Som medlem på iKörkort.nu får du bland annat full tillgång till 1 300 körkortsfrågor med tydliga förklaringar, fyra olika typer av prov samt spelläget Körkortsresan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkort.nu är webbversionen av vår prisbelönta app iKörkort. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2010 och har fått över 1600 femstjärniga betyg. Appen har även vunnit Bäst i Test i M3, MacWorld och på iPhoneguiden samt blivit omskriven på bland annat Feber, PC för Alla och i Smartare Mobil och DN Motor.

Jägarexamen Online

Jägarexamen Online är Sveriges bästa utbildningsplattform för alla som ska ta jägarexamen. Här kan du läsa en lättläst sammanfattning av hela teorin, studera över 100 artpresentationer med hundratals högupplösta foton samt göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar.

Som medlem på Jägarexamen Online får du full tillgång till över 1 000 frågor med tydliga förklaringar, möjligheten att skapa egna prov där du väljer alla provinställningar själv samt utförlig provstatistik.

Jägarexamen Online är webbversionen av vår prisbelönta app Jägarexamen. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2012 och har fått över 700 kundbetyg med ett snitt på 4,5/5.

Jägarexamen Online

iKörkortMoped.se

iKörkortMoped.se bygger vidare på vårt framgångsrika recept med utbildningsplattformar helt anpassade och utformade för olika körkortsbehörigheter. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika mopedteorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i Mopedresan.

Som medlem på iKörkortMoped.se får du får du bland annat full tillgång till 900 moped- och grundteorifrågor med tydliga förklaringar, fyra olika typer av prov samt spelläget Mopedresan.

iKörkort Moped