Hem
Bli medlem
Logga in
Prov Prov Prov
MC-Resan
Vägmärkesspelet
Körkortsteori
Vägen till MC-kortet
Vägmärken
Presentkort

Vanliga frågor

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna om iKörkortMC.se. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss.
Räcker det att plugga med iKörkortMC.se för att få godkänt på det riktiga teoriprovet?
Ja, medlemsdelen av iKörkortMC.se innehåller allt du behöver kunna för att klara det riktiga teoriprovet för motorcykel.
Hur pluggar jag med iKörkortMC.se på bästa sätt?
Det lättaste, roligaste och effektivaste sättet att plugga med iKörkortMC.se är att spela igenom hela MC-Resan. När du har klarat spelets alla nivåer har du fått all den kunskap du behöver för att bli godkänd på teoriprovet!
När är jag redo för det riktiga teoriprovet?
När du har klarat hela MC-Resan eller när du har läst och förstått hela körkortsteorin på iKörkortMC.se och regelbundet blir godkänd på teoriproven på iKörkortMC.se så är du mest största sannolikhet redo att skriva teoriprovet.
Är teoriproven på iKörkortMC.se samma som det riktiga teoriprovet?
Nej, men de påminner mycket om det riktiga teoriprovet. Teoriproven på iKörkortMC.se innehåller samma typ av frågor och är ungefär lika svårt. Det är även samma tidspress och gräns för att bli godkänd i teoriproven på iKörkortMC.se som på det riktiga teoriprovet.
Är teorifrågorna på iKörkortMC.se aktuella för i år?
Ja, så fort en ny lag eller trafikregel införs eller förändras så uppdaterar vi innehållet i körkortsfrågorna på iKörkortMC.se.
Får jag tillgång till appen iKörkort MC om jag köper ett medlemskap på iKörkortMC.se?
Nej, däremot så fungerar iKörkortMC.se utmärkt i din webbläsare på din smartphone eller surfplatta.
Vad är det för skillnad på appen iKörkort MC och iKörkortMC.se?
Den största skillnaden är att iKörkortMC.se fungerar lika bra alla dina enheter medan appen iKörkort MC endast fungerar på antingen din iPhone och iPad eller din Android-telefon eller Android-surfplatta. Med att konto på iKörkortMC.se kan du alltså plugga lika bra på din dator eller din iPhone som på din Android-surfplatta.

Det är däremot samma körkortsfrågor och körkortsteori på iKörkortMC.se som i appen iKörkort MC.
Hur betalar jag för mitt medlemskap?
Vi använder Klarna Checkout som betallösning vilket gör det möjligt för dig att välja mellan en rad olika betalningsmetoder.
Jag har en rabattkod, hur använder jag den?
För att lösa in en rabattkod klickar du på knappen "Bli medlem" högst upp till höger på sidan. Under de olika prenumerationsalternativen så finns det en länk som heter "Klicka här om du har ett presentkort eller en rabattkod". Klicka på den och följ sedan instruktionerna.
Har jag någon ångerrätt om jag köper ett medlemskap?
Ja, enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt på alla köp. Om du köper ett medlemskap, loggar in och börjar använda tjänsten gäller dock inte ångerrätten längre.
Förlänger ni medlemskap automatiskt?
Nej, vi förlänger aldrig ditt medlemskap automatiskt.

Du kan däremot själv förlänga ditt medlemskap själv utan att förlora någon tid. Om du förnyar ditt medlemskap innan det har gått ut så läggs den tid du har kvar på det gamla medlemskapat nämligen till på det nya. Så om du har 3 dagar kvar på ditt nuvarande medlemskap och du förnyar med 1 månad, så kommer ditt medlemskap att räcka i 1 månad och 3 dagar.
Får jag låna ut mitt konto till en vän?
Nej, ditt konto är personligt och får endast användas av dig. Vid missbruk kan ditt konto avslutas utan att medlemsavgiften återbetalas.
Kan jag köpa ett presentkort på iKörkortMC.se?
Ja, du kan köpa ett presentkort på iKörkortMC.se som skickas direkt till din e-post som en utskriftsvänlig PDF.